Dinsdag 7 november 2023 - De Haagse Hogeschool, Den Haag

Contact

In het geval u vragen heeft over komend Whistleblowing Jaarcongres 2023 dd dinsdag 7 november aanstaande, laat het ons weten via onderstaand formulier. Heeft u interesse om Event Partner te worden, of heeft u een suggestie voor een goede spreker? We vernemen het graag van u.

 

   

  folder-preview

  Wilt u als Event Partner worden? Aarzel niet, stel uw vraag of laat ons het een en ander even weten door middel van het invullen van formulier.

  Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u de verschillende mogelijkheden om Event Partner te worden van het Serious Whistleblowing Jaarcongres 2023 even rustig bestuderen?

  Download dan nu de matrix met de verschillende mogelijkheden.

   

  Organisatie

  Het Whistleblowing Jaarcongres is een initiatief van het Risk & Compliance Platform Europe en Recht en Raat en staat onder leiding van Congresvoorzitter Michel Klompmaker.   Voor dinsdag 7 november 2023 is gekozen voor De Haagse Hogeschool in Den Haag. Risk & Compliance TV zal ook aanwezig zijn tijdens het Serious Whistleblowing Jaarcongres 2023. De voertaal van het interactieve congres is Nederlands. De parking die heel dichtbij de Haagse School gelegen is, is Parking Laakhaven. Het NS treinstation Holland Spoor ligt direct tegenover de Haagse Hogeschool.

  Glenn Rudolph

  Glenn Rudolph is vanaf het begin, eind 2014, betrokken bij de opzet en uitwerking van het Risk & Compliance Platform Europe. Glenn houdt zich bezig met de ontwikkeling van de website en de nieuwsbrieven van het platform. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring op het gebied internet marketing

  Sinds 2016 is hij als PR adviseur medeverantwoordelijk voor alle media uitingen rondom het platform en heeft hij een adviserende rol bij het organiseren van de Congressen. Door zijn ervaring kan hij creatief inspelen op de behoeften van klanten van het Risk & Compliance Platform Europe.

  Arend-Jan Hermsen

  Arend-Jan Hermsen fotografeert regelmatig business events zoals het Risk & Compliance Jaarcongres. Fotograferen is voor Arend-Jan het vastleggen van een herinnering. Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Een goede foto is een foto waar je naar blijft kijken en die de herinnering, het gevoel van toen weer oproept. Beelden zijn een belangrijk onderdeel van onze communicatie. In deze tijd, waarin communicatie steeds belangrijker wordt, zijn goede beelden net zo belangrijk. Arend-Jan heeft een eigen fotostudio in Noordwijk. Daarnaast kan de studio ook ingepakt worden en op locatie worden opgebouwd.

  Michel Klompmaker

  Drs. Michel Klompmaker is Managing Director van het in 2014 opgerichte meertalige Risk & Compliance Platform Europe en Congresvoorzitter van het Risk & Compliance Jaarcongres. Inmiddels is het Risk & Compliance Platform Europe snel gegroeid met negen taalsites, te weten Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Pools, Roemeens, Bulgaars en Tjechisch-Slowaaks en mogen de nieuwsbrieven zich verheugen is steeds meer abonnees.

  Michel was eerder oprichter ,publisher en hoofdredacteur van Banking & Finance en uit dien hoofde als initiatiefnemer verantwoordelijk voor de Risk@360degrees Congressen in de Benelux. Hij lanceerde in Nederland voor het Risk & Compliance Platform Europe het Behavioral Risk Congres en het Risk & Compliance Jaarcongres, dat traditioneel medio juni plaatsvindt op het Landgoed Groot Kievitstdal in Baarn. Op 13 juni 2024 staat het Congres in het teken van de Wwft.

  In 2023 lanceerde hij de tweedaagse Risk&Compliance Summer School.

  Caroline Raat

  Caroline Raat is een gepromoveerde staats- en bestuursrechtjurist en bestuurswetenschapper met als specialisatie rechtsstatelijkheid en macht in en van organisaties. Zij heeft ervaring als ambtenaar en lid van bezwaar- en klachtencommissies. Ook heeft zij aan diverse universiteiten gewerkt als docent/onderzoeker.

  Al decennia houdt zij zich bezig met de problematiek rond het melden van misstanden, onder meer als auteur, docent en onderzoeker, maar ook als verlener van rechtsbijstand. Zij geldt als autoriteit op dit gebied in Nederland.

  In januari 2022 verscheen van haar hand “Ethiek en integriteitszorg, handboek voor de overheidsjurist. Caroline werkt momenteel als hoofdauteur van “Corruptie en ondermijning, handboek voor het openbaar bestuur”. Zij is bestuurder van de Beroepsvereniging Onafhankelijke Onderzoekers