Dinsdag 7 november 2023 - De Haagse Hogeschool, Den Haag

Aanmelden

5y8q7925
Whistleblowing Jaarcongres 2023
Op dinsdag 7 november 2023 zal in Den Haag het Whistleblowing Jaarcongres 2023 plaatsvinden bij de Haagse Hogeschool voor Applied Sciences. Het thema is “Serious Whistleblowing : De professional kan nu aan de slag!” Het belooft een bijzondere dag te worden onder leiding van onze dagvoorzitters Michelle Fisser en Edwin Weller. Alle spelers die een rol spelen op het gebied van whistleblowing komen samen.De recente, nieuwe EU wet- en regelgeving is voor iedere professional merkbaar. Het onderwerp is gecompliceerd en de belangen zijn groot. Bent u lid van de VCO, de Vereniging van Compliance Professionals, dan kunt u profiteren van de VCO-korting van 50 euro, exclusief btw per entreeticket.
Ben je student aan de Haagse Hogeschool, dan hebben we goed nieuws voor je!  Het entreeticket is gratis als je bij kortingscode Student invult.
Bij uw aanmelding kunt u aangeven of u direct na afloop uw op naam gestelde deelnemingscertificaat wenst te ontvangen. Dit certificaat kunt u dan voorleggen voor wat betreft uw PE-punten.